EFQM modell szerinti kiválósági díjra felkészítést indítunk tanúsítvánnyal!

Elindítjuk a várva várt EFQM felkészítési tájékoztatóinkat!

Kiválósági díjra való felkészítés tanúsítvánnyal!

Figyelem, a kedvezőbb regisztrációs költségű Committed to Excellence EU-s kiválósági díjat már csak ez évben lehet megszerezni!

2020 év végéig van lehetőség az EFQM Committed to Excellence díját, amelyhez a brüsszeli EFQM 2 évig érvényes tanúsítmányt állít ki és ezzel felkerül a társaság egy rangos nemzetközi listára, azokkal a nemzetközi cégekkel együtt, akik megszerezték már ezt a rangos elismerést. Ez a lehetőség már csak ez év végéig áll fent, mert az EFQM 2021-től átalakítja a díjak rendszerét és költségeit.

A most még kedvező, EFQM felé fizetendő regisztrációs költséggel, kedvező felkészítői díjjal szerezhető meg a Committed to Excellence díj a következő egyszerű lépések szerint:

Cél: 3 olyan projekt megvalósítása, amelyek hozzájárulnak a cég szervezeti kiválóság szintjének emeléséhez, mérhető módon fejlesztési célú PDCA projektek lezárásával.

Ennek érdekében először az EFQM modell fő követelményei szerinti önértékelést kell elvégezni, amely alapján kiválasztott min. 3 projekt esetében év végéig a fejlesztést meg kell valósítani. A kiválasztásban teljesen szabad kezet ad az EFQM, de a kiválasztott projekteket ütemtervvel, leírással be kell nyújtani egy pályázatban az EFQM magyar partnerszervezetéhez (Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület, www.kivalosag.com) leírva a projektek kiválasztásának módját is. A benyújtott pályázatot értékelik, jelentéktelen projektet nem fogadnak el és erről gyors visszajelzést küldenek. Ha elfogadják a 3 projektet, akkor jó volt a kiválasztás és ezek megvalósítása után lehet majd benyújtani a megvalósult projektek leírását, elért eredményeit, amit egy helyszíni szemle keretében értékelnek az EFQM delegált magyar értékelői. Amennyiben a projektcélok elérését a helyszíni szemlén igazolva látják, az EFQM brüsszeli központja kiállítja a hivatalos, rangos elismerés tanúsítványát.

A fő lépések tehát:

1. Önértékelés lefolytatása: 

  • Jelentkezés az EFQM-nél.
  • Létre kell hozni egy Core team-et, aki kiválasztja a vállalati Önértékelésben részt vevő vezetőket.
  • Önértékelés lefolytatása: anoním, online megoldással támogatott módon EFQM modell szerint.
  • Önértékelés összesítése, Core-team-nek döntésre előkészítés.

2. Priorizálás:

  • A fejlesztési javaslatok közül a 3 év végéig megvalósítandó projekt kiválasztása.

3. Pályázat benyújtása

  • Az EFQM magyar partnerszervezetéhez (Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület, www.kivalosag.com) be kell nyújtani a kiválasztás módját és a 3 kiválasztott projekt leírását.

4. Projektek megvalósítása

5. Helyszíni szemle

 

EFQM ismertető

Ajánlott weboldal: Az EFQM szervezetről és a díjak rendszeréről a https://kivalosag.com/hu/efqm-excellence/ oldalon további információkat tudnak elérni.

A Pannon-Quality Menedzsment Tanácsadó Kft. ezúton szeretettel meghívja Önt egy kávéval egybekötött tájékoztatóra!

Időpontok:

Helyszín:

2020. szeptember 2,9.16,23. 30.

15.00 - 16.00 óra

Pannon-Quality Menedzsment Tanácsadó Kft. irodája, kertje.

Cím: Budapest, II. ker. Széher út 18/B. ép.

(Parkolási lehetőség díjmentesen az iroda közvetlen közelében. Tömegközlekedéssel is megközelíthető: 129 autóbusz, Széher úti megálló)

2020. október 7,14.

15.00 - 16.00 óra

Pannon-Quality Menedzsment Tanácsadó Kft. irodája, kertje.

Cím: Budapest, II. ker. Széher út 18/B. ép.

(Parkolási lehetőség díjmentesen az iroda közvetlen közelében. Tömegközlekedéssel is megközelíthető: 129 autóbusz, Széher úti megálló)

Kinek ajánljuk? Mindenkinek, akik a napi munkájuk során problémákkal találkoznak, melyeket az újra bekövetkezés lehetősége miatt szükséges egyszer, s mindenkorra megoldani. Mérnököknek, minőségbiztosításban dolgozóknak, vezetőknek, munkatársaknak! EFQM modell szerinti fejlesztésben résztvevőknek a szervezeti kiválóság javítására.

Miről szól? Az idén még kedvező díjjal megszerezhető Committed to Excellence díj követelményei. Önértékelés alapján 3 hónapos projekttervvel 3 projekt megvalósítása. Projektpéldák, megoldó folyamatok, PDCA projektek, amelyek hozzájárulnak a szervezeti kiválóság szintjének emeléséhez.

Részvételi díj nincs!

A részvételről minden résztvevő TANÚSÍTVÁNYT kap, mely igazolja a tájékoztatón való részvételt.

A résztvevők általában felsővezetők, MIR vezetők, illetve érdeklődő szakemberek. A tájékoztató alkalmat ad a résztvevők közti kötetlen beszélgetésekre is.

A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk fogadni, a résztvevők száma korlátozott.

Jelentkezni a sandor.toldi@pannonquality.hu e-mail-címen, vagy a +36 30 933 1753 telefonon lehet közvetlenül a tájékoztatót vezető Toldi Sándornál.

Jelentkezési határidő: az időpontok előtt 3 nappal.