Történetünk

Kedves Partnerünk!

Köszönjük érdeklődését. A Pannon-Quality Menedzsment Tanácsadó Kft. annak érdekében alakult 1997-ben, hogy szakmai támogatást nyújtson a szervezetek számára a vállalati kiválóság fejlesztése érdekében, általános üzletviteli tanácsadás, pályázati tanácsadás és felnőttképzés területeken iparágtól függetlenül.

Kezdetben a legtöbb igény az ISO 9001 nemzetközi szabvány szerinti minőségirányítási rendszer kiépítése és tanúsítása területen jelentkezett, majd az ISO 14001 környezetközpopntú irányítási rendszer irányában is egyre több szervezet igényelte a tanúsításra felkészítést. Később speciális szervezetfejlesztési igények is jelentkeztek Six Sigma módszerekkel történő hatékonyság javítás, illetve a LEAN módszerekkel végzett veszteségcsökkentés, továbbá az EFQM modell szerinti kiválóságfejlesztés terén. Információbiztonsági területen sikeres projekteket vezettünk a 2013 / L. törvényi megfelelés, valamint az ISO/IEC 27001 szabvány szerint.

Ezeken a területeken végzett felnőttoktatás, valamint pályázati tanácsadás és pályázatkészítés kiegészíthette a végzett szaktanácsadás eredményességét.

Hiszünk abban, hogy az üzleti sikeresség elérése több olyan tényezőn múlik, amely aktív közreműködéssel irányítható, befolyásolható. Ilyen tényező a kockázatok és lehetőségek elemzése, a célkitűzések meghatározása, az alapos tervezés és felkészültség biztosítása, amelyeket megfelelő tudatosság és motiváció biztosításával sikerre vihetünk!

 

Tevékenységünk végzéséhez fejlett technikával, több évtizedes tapasztalattal és kipróbált módszertanokkal rendelkezünk. Szakmai, pályázati ismereteink első kézből származnak, ennek megfelelően naprakész tudományos, szakmai, gyakorlati háttérrel rendelkezünk. Folyamatosan karbantartjuk a korábbi ügyfeleinknél kiépített és tanúsított minőség- környezetközpontú-, illetve egyéb irányítási rendszereket, vállaljuk az utógondozását, illetve a dolgozók megújító és továbbképző oktatását.

A már meglévő irányítási rendszerrel (pl. MIR, KIR, MEBIR, EIR, IBIR, stb.) rendelkező ügyfeleink számára a rendszerek továbbfejlesztésében, kiegészítésében és integrálásában tudunk segítséget nyújtani.

Az összetett műszaki, pénzügyi és közgazdasági ismereteket igénylő feladatokat, felkészült, mérnök és közgazdász végzettséggel rendelkező tanácsadóink végzik. Képzett kollégáink szakértői segítséget nyújtanak a Kiválósági Díjak, illetve egyéb beruházási pályázatok kidolgozása területén, üzleti tervek, megtérülési számítások elkészítésében.

Munkánk során mindvégig törekszünk arra, hogy a megismert céggel kapcsolatunk a teljesítés után is fennmaradjon, ezért folyamatosan tájékozódunk a részükre nyújtott szolgáltatással kapcsolatos észrevételeikről, gyakorlati tapasztalataikról, újabb igényeikről.

Ügyfeleinkkel kapcsolatos adatokat szigorúan bizalmasan kezeljük.

Cégünk minőségirányítási rendszerét akkreditált tanúsító szervezet tanúsította az ISO 9001 szabvány szerint. A minőségtudatosság minden munkatársunk számára kiemelt fontosságú, munkánk során mindenben igyekszünk a lehető legnagyobb mértékben elnyerni partnereink, üzletfeleink elégedettségét.