Egyre többen keresnek fel az ISO 9001:2015 felkészítésre és az ezt segítő ExcellenCert önértékelési módszerünkkel kapcsolatban.

Egyre többen keresnek fel az ISO 9001:2015-re felkészítéssel és az ezt segítő ExcellenCert önértékelési módszerünkkel kapcsolatban.

Egyre többen keresnek fel az ISO 9001:2015 tanúsításra felkészítéssel és a felkészítést segítő ExcellenCert önértékelési módszerünkkel kapcsolatban.

Többen kérdeztek az új követelményekről, hogyan tudnak majd megfelelni a megújító auditon és milyen módszereket tudok javasolni a fájdalommentes és mindenki megelégedését szolgáló átálláshoz.

Ahogy az eddigi előadásaim, illetve felkészülési projektekjeim során, most is megnyugtattam őket. Alapvetően nem kell újra építeni az egész rendszert, sőt a felkészülés olyan új fejlesztési lehetőségekre is ráirányítja a figyelmet, amelyek újult energiákat szabadítanak fel. Ha engem kérdeznek, akkor én a kiváló szervezetek által kidolgozott EFQM modellre épülő saját innovációnkat is figyelmükbe ajánlom, az ExcellenCert kiválósági önértékelést.

A módszer a szervezeti kiválóság irányába fejlődést segítő kockázatértékelés, amely alkalmazható az átállásokhoz és fejlesztési lehetőségek feltárásához. Az ExcellenCert módszer a szoftverrel támogatott önértékelést követően hozzá segítheti a fejlesztéseiket megvalósító szervezeteket a EFQM által meghirdetett kivásósági díjak elnyeréséhez is.

Mi hosszú távon gondolkodunk!